festival toiletten toiletcabines toiletcontainer
Arendonk zingt & swingt 2018 Yves Van Gestel

Afgelopen weekend was er al de recordeditie van Zingt & Swingt in onze voormalige thuisbasis Arendonk, en een weekend eerder waren we al present op een geslaagd Gladiolen in Olen. Het startschot voor de festivalzomer is dus al even gelost. Binnenkort schakelen we nog een versnelling hoger met onze aanwezigheid op meerdaagse muziekfestivals. Als je als feestvierder al eens een checklist hanteert, dan doen wij dat zeker.

Denk jij aan praktische dingen als een luchtmatras, uitwerptent, zonnecrème, frisse drankjes, en mogelijk ook ontbijtkoeken? Dan ontfermen wij ons hierover: 

Duurt een festival meerdere dagen, dan wil je ook de derde dag nog fris als een hoentje op het terrein kunnen verschijnen. Vergeet dus niet je toiletzak in te pakken! Ondertussen verzorgen wij met onze douchecontainters het comfort op de festivalcamping. 

De voorbereiding op een groot muziekevenement vraagt van ons dus wel enig denkwerk. Is het feest eenmaal in volle gang, dan blijft alles netjes dankzij de onopvallende aanwezigheid van ons CleanTeam. Zij houden alle toiletten proper, vullen tijdig wc papier aan…

Organiseer je binnenkort zelf een festival, bedrijfsparty of een groot tuinfeest? Neem gerust contact op, en ontdek wat wij voor je evenement kunnen betekenen.

Foto: Yves Van Gestel