GSV Verhuur behoort  al meer dan veertig jaar tot de pioniers in België voor het huren van mobiele toiletten op events. Aanvankelijk waren wij bekend als Geudens Sanitair Verhuur. Sinds de overname in 2007 komen wij met een jong management naar buiten onder de naam GSV Verhuur. Net als in de begindagen maken wij onze toiletcontainers en douchecontainers nog zelf. Zo zijn we zeker van de stevigheid, een vlot transport en het gewenste comfort van onze toiletoplossingen. In 2015 verhuisden we naar onze nieuwe locatie in Dessel. Hier beschikken we over alle ruimte om onze toiletten na de verhuurperiode met hete stoom piekfijn te reinigen.

Uitstomen Toiletcabines (fotos Terrein Over Ons)

Meest uitgebreide gamma aan mobiele toiletten voor events

Er bestaan weinig grote muziekfestivals, sportevents of megaparty’s in België waar onze mobiele toiletten nog nooit hebben gestaan. Daarnaast verhuren we ook toiletten aan kleinere events zoals schoolfeesten, lokale fuiven, opendeurdagen van bedrijven of privéfeestjes.

Onze werkwijze en service zijn volledig toegespitst op de noden van events. Dit betekent in de eerste plaats: een stipte levering van het afgesproken materiaal!

Daarnaast omvat ons gamma aan mobiele toiletten een variëteit aan mogelijkheden zodat we de toiletbehoeftes voor elke organisator perfect kunnen invullen. Dit vullen we aan met extra services en een optionele permanentie tijdens je event. 

Sterke logistieke organisatie met eigen transport

Tijdens drukke weekends staan onze mobiele toiletten op wel 50 tot 60 verschillende locaties. Om dit tijdig en stipt rond te krijgen, bouwden we een sterke logistieke organisatie uit.

Daarbij werken we uitsluitend met eigen vrachtwagens, waar nodig uitgerust met schuifplateau en meeneemheftruck. Op dit moment bestaat onze transportvloot uit vijftien vrachtwagens.

Extra eventmateriaal voor een totaalservice

Op verzoek van organisatoren vulden we onze toiletverhuur aan met de verhuur van extra eventmateriaal.

Op dit moment bestaat ons aanvullend verhuurgamma uit kassa’s, bureaucontainers, Heras hekken (met of zonder zeil) en draaihekken.