Toiletwagen 2 ingangen

Onze nieuwste toiletcontainers al gezien?

Hygiëne is meer dan ooit een ‘hot’ item. Bezoekers van mobiele toiletten oordelen snel over de hygiëne en netheid aan de hand van het uitzicht van een toiletunit. Een propere binnen- en buitenkant  is dus steeds belangrijker. Lees hier hoe we bij de bouw van onze nieuwste toiletcontainers hiermee rekening houden.

Lees meer
Festival toilet met open deur

7 redenen om te kiezen voor GSV

Je kan voor verschillende redenen een verhuurservice voor mobiele toiletten inschakelen. Maar waarom zou je GSV contacteren? Met deze 7 ijzersterke redenen vergemakkelijken we jouw keuze. 

Lees meer
Ecologische Toiletten Events

Groene toiletten op je evenement?

Duurzaamheid leeft. Naast een aantrekkelijk muziekprogramma is de ecologische voetafdruk van evenementen een heet item geworden. De toiletten zijn een belangrijke factor in dat verhaal. Festivals als Dour en Dranouter, en een paar Nederlandse tegenhangers, nemen speciaal een organisatie onder de arm die op microschaal testen uitvoert inzake afvalverwerking en dus ook ontlasting.

Lees meer
Toiletten Pukkelpop

Revolutionaire spray houdt toiletten langer proper

De netheid van je toiletten bepalen mee de uitstraling van je evenement. Je benadert er liefst het comfort van thuis. Berichten over ‘remsporen’ of een vieze toiletborstel kunnen écht niet. Zulke verhalen zijn overigens helemaal verleden tijd als het van de Amerikaanse onderzoekers van de Pennsylvania State University afhangt. Hun spray ‘Less’ brengt een hyperglad laagje op de binnenkant van de toiletpot aan, zodat uitwerpselen niet langer kunnen blijven plakken. En dat is lang niet het enige voordeel.

Lees meer
Vacuümtoiletten op Rock Werchter

Het toilet van de toekomst is je nieuwe dokter

Elke 19 november brengen de Verenigde Naties onder de noemer Wereld Toilet Dag het gebrek aan toegang tot een hygiënisch toilet onder de aandacht. Liefst 1/3 van de wereldbevolking verkeert in dat geval, met allerlei gezondheidsproblemen als gevolg. In de rand van Wereld Toilet Dag komen fabrikanten ook graag met innovaties op de proppen. Zeer bijzonder is het ‘Health Check Toilet’.

Lees meer
GSV Cleanteam onderhoud van toiletten

Propere toiletten zorgen voor tevreden bezoekers!

Smerige toiletten op festivals? Kan niet meer. Door de overvloed aan evenementen is elk bericht over een vieze wc of lange wachtrijen voor een plasje dodelijk voor de organisator. Een propere toiletzone is met de jaren van bijzaak naar hoofdzaak geëvolueerd. Ons 'Clean Team' kan je hierin helpen.

Lees meer
Rock Werchter Toiletzone3 Toiletcontainer

Onze nieuwe vacuüm toiletcontainers al gespot?

Onze vacuümtoiletten zitten al een tijdje in de lift. Ze bieden een ecologisch alternatief voor de aloude toiletcabine, en dus kiezen steeds meer organisatoren ervoor. Afgelopen winter legden we ons toe op het bouwen van een nieuw vacuümconcept in de vorm van toiletcontainers. Die bieden hetzelfde comfort en kwaliteit, maar zijn veel gemakkelijker inzetbaar.

Lees meer
Eoc250lounge Dames Binnenkant

Geef bezoekers van je feest het toiletcomfort van thuis

Met de lente en de bijhorende temperaturen die volop doorbreken, vangt niet alleen de tijd van de grote festivals weer aan. Ook in bescheiden kring wordt er de komende tijd weer massaal feestgevierd. Zet je een heus outdoor feest op? Met een PleesToilet uit ons toiletgamma bied je je bezoekers een toilet aan dat het comfort van thuis evenaart. Misschien bieden onze toiletwagens zelfs meer luxe?

Lees meer
Festival toilet met open deur

Straffe service én goede gewoontes bepalen de netheid van toiletten

Steeds meer jongeren nemen propere toiletten en douches mee in hun overweging om voor jouw festival te kiezen. Dat blijkt deze maand uit een poll op Festileaks, een populaire site die je het hele jaar door warm maakt met geruchten en festivalaankondigingen. De vaststelling van Festileaks is niet zo gek, als je bedenkt welke zichtbare en minder zichtbare viezigheid zich kan nestelen in openbare toiletten.

Lees meer
Aanvoer en afvoer Toiletcontainer

Verandert Bill Gates het toilet voorgoed?

Ruim 200 jaar al vloeit onze ontlasting via het toilet naar het riool. Als het van Bill Gates afhangt, komt daar binnenkort voorgoed verandering in. Het futuristische toilet dat de medeoprichter van Microsoft onlangs voorstelde, focust zowel op waterbesparing als op verbeterde hygiëne. Dat laatste lijkt evident. Toch heeft één derde van de wereldbevolking geen toegang tot een proper toilet.

Lees meer
Archief