Hygiëne is meer dan ooit een ‘hot’ item. Bezoekers van mobiele toiletten oordelen snel over de hygiëne en netheid aan de hand van het uitzicht van een toiletunit. Een propere binnen- en buitenkant  is dus steeds belangrijker. Ook merken we dat onze containers meer en meer voor verschillende doeleinden ingezet worden.  Met dit in het achterhoofd hebben we onze gekende witte toiletcontainers een upgrade gegeven.

Toiletcontainer 2 Ingangen Slot

Stilzitten was nooit ons ding, ook niet het afgelopen jaar. Maar zonder de vele festivals en feestjes was dat niet simpel. We prijzen onszelf gelukkig dat we toch veel andere sectoren konden verder helpen met onze materialen. Het vulde een beetje onze tijd maar niet volledig. We hebben de rustige maanden gebruikt om veel verhuurmaterialen te renoveren en nieuwe producten bij te bouwen.  Met fierheid presenteren we jullie de nieuwe versie van onze ‘Toiletcontainer 2 ingangen standaard’.

Een nieuw frame voor betere bescherming

De meeste van onze toiletcontainers staan tijdens de zomermaanden wekelijks op een andere locatie. Om de containers tijdens het transport beter te beschermen ontwierpen we een nieuw stalen frame. Dit zorgt voor meer stabiliteit en betere bescherming van de wanden en het binnenwerk.

Ook de aansluitpunten voor water aan- en afvoer zijn afgewerkt in inox om afbreken en slijtage te voorkomen.  Daarnaast hebben we de containers voorzien van aansluitmogelijkheden voor Heras hekken. Zo kan je ze nog beter integreren op je terrein.

Omdat de nieuwe toiletcontainers voorzien zijn van containerhoeken zijn we nog flexibeler in levering. Zo kunnen ze geplaatst worden via onze schuifplateau, met een Manitou of met een kraanwagen. Deze laatste is niet onze standaard methode maar kan op aanvraag zeker bekeken worden.

Een onderhoudsvriendelijk interieur

Net als de buitenkant hebben we ook de binnenkant onder de loep genomen.  Zo zijn alle tussenwanden en deuren gemaakt uit slijtvaste Trespa. En zorgen de waterdichte gietvloer en inox scharnieren voor een kwalitatieve afwerking. Al deze onderhoudsvriendelijke materialen zijn gekozen om de hygiëne in de container te garanderen. Elke ruimte is trouwens voorzien van TL verlichting, een handwasbakje met spiegel, zeepdispenser en handdoekhouder.

Voor korte- en langetermijnverhuur

De meeste mensen kennen onze toiletten vooral van festivals en evenementen. Maar ook in andere sectoren zijn we al jaren actief. Steeds meer bouwondernemingen, bedrijven of scholen doen beroep op onze kwalitatieve mobiele toiletcontainers. Met deze nieuwe afwerking zijn de toiletunits nog meer geschikt voor deze langetermijnprojecten.