Naast het verhuren en leveren van de gewenste toiletten en ander eventmateriaal, kan je ons inschakelen voor verschillende extra services en zelfs een complete permanentiedienst. Al deze zaken zijn optioneel, waarbij je à la carte selecteert wat je nodig hebt. Al deze services samen – inclusief een permanente aanwezigheid – ontzorgen je van het volledige toiletgebeuren op jouw event. 

Alle nodige wc-papier, handzeep en handdoekjes

Moeten we de toiletcontainers voorzien van het nodige aangepaste wc-papier, handzeep en handdoekjes? Geen probleem, wij zorgen dat alle toiletbenodigdheden in voldoende aantallen aanwezig zijn.

Aansluiten van de aan- en afvoeren

Het aansluiten van onze toiletcontainers op de watertoevoer en de riolering is zeer eenvoudig. Heb je toch liever dat wij deze klus klaren? Geen enkel probleem. 

Gsv Clean Team

Het GSV Clean Team houdt je toiletten proper

Wil je tijdens je event volledig ‘ontzorgd’ worden van het toiletgebeuren? Onze GSV Clean Team staat voor je klaar. Ons team houdt zowel je toiletten als de volledige toiletzone proper en voorziet tijdig voldoende wc-papier. Wij bieden een volledige permanentie aan met gemotiveerde medewerkers, ook voor het tijdig ledigen van de toiletcabines. 

Alle toiletcabines netjes op zijn plaats

Onze standaard leverservice omvat het gegroepeerd afzetten van de toiletcabines op de gewenste locatie, indien bereikbaar voor onze vrachtwagens. Je kan deze dan zelf plaatsen in de gewenste formatie. Wil je ook dat wij elke toiletcabine meteen op de juiste plaats klaarzetten voor je event? Dit is optioneel mogelijk.  

Extra materiaal om je toiletten optimaal te laten presteren

In sommige situaties is er niet altijd een afvoer via de riolering in de nabijheid van de toiletcontainers of is er onvoldoende druk voor de aanvoer van water. In die gevallen voorzien we extra materiaal om je mobiele toiletten optimaal te laten functioneren: vermaalpompopvangcontainer afvalwater (30.000 liter) en een buffercontainer (1500 liter) voor de watertoevoer. 

Tussentijdse ledigingsbeurten

We proberen steeds voldoende toiletcapaciteit te voorzien zodat tussentijdse ledigingsbeurten niet nodig zijn. Bij meerdaagse festivals is dat niet altijd mogelijk. Al dan niet gekoppeld aan een permanentie, zorgen we dan voor de nodige tussentijdse ledigingsbeurten

Gsv Serviceteam