Tijdens drukke lente- en zomerweekends verhuren en leveren we mobiele toiletten en ander eventmateriaal op maar liefst 50 tot 60 verschillende locaties, verspreid over België en het zuiden van Nederland. Deze locaties variëren van een muziekfestival voor tienduizenden bezoekers over een school- of bedrijfsfeest tot een privéfeest in de tuin. Elk weekend opnieuw werken onze gemotiveerde medewerkers een indrukwekkende playlist af. Toilet huren? Eén adres! 

Tuinfeesten

Tuinfeesten, babyborrels en barbecues

Geef je een feest in je tuin én wil je liever niet dat je gasten je privétoilet gebruiken? Geen probleem. Wij verhuren je de nodige mobiele toiletten. Alles wordt ter plaatse geleverd.

Bedrijfsfeesten

Opendeurdagen en bedrijfsfeesten

Is je bedrijfshal tijdelijk omgevormd tot een prachtige locatie voor je bedrijfsfeest of opendeur? Verwacht je honderden ouders op je schoolfeest? Wij verhuren en plaatsen de nodige toiletcabines of toiletcontainers zodat alles perfect verloopt.

Fuif

Fuiven en party’s

Wij ontzorgen fuif- en partyorganisatoren voor het volledige toiletgebeuren. Afhankelijk van het verwachte aantal bezoekers en de mogelijkheden voor aan- en afvoeren te voorzien, verhuren we toiletcontainers of toiletcabines, eventueel aangevuld met urinoirs. Als extra eventservice kan je bij ons ook de nodige kassa’sdraaihekken en heras hekken huren.

Festival

Muziekfestivals

Mobiele toiletten voorzien voor enkele duizenden tot meerdere tienduizenden bezoekers? Voor ons geen enkel probleem. Wij bieden het volledige gamma aan toiletcontainerstoiletcabinesurinoirs en handwasunits.  Ook kassa’s, draaihekkenbureaucontainers en Heras hekken brengen we graag ter plaatse. 

Sportevents

Heb je nood aan een grote douchecapaciteit voor je sportwedstrijd? Geen probleem, wij verhuren douchecontainers voor 4 tot 12 personen. Daarnaast bieden we alle gewenste mobiele toiletten, zowel in de vorm van toiletcontainers als toiletcabines

Campings

Een tijdelijke camping inrichten voor je jeugdbeweging of voor een muziekfestival? Over het sanitair hoef je je alvast geen zorgen meer te maken. Wij verhuren je alle nodige mobiele toiletten, douchecontainer en handwasunits

Klanten getuigen

“ We sparen veel ruimte uit nu we 1 container met 14 toiletten kunnen plaatsen ipv 3 standaard containers. De grote wasbak vinden onze bezoekers allemaal geweldig, door de grote spiegel kunnen de dames zich ook opfrissen.  We kunnen zo het comfort bieden dat onze bezoekers verdienen. ”

– Pim Mertens, Booty Rave

“ Voor ons is het handig dat GSV naast sanitair ook kassa’s en herassen heeft. Veel minder geregel met de leveringen van verschillende leveranciers en we besparen veel op transportkosten.  ”

– Scheps Kermis, Toon Gielen

“ GSV verzorgt al jaren al onze toiletten op zowel festival als camping.  We doen ook beroep op hun Cleanteam dat de toiletten voor bezoekers en  backstage fris en netjes houden. Een topservice! ”

– Jos Tordoor, Groezrock

“ Wij vertrouwen ons publieks-, backstage- en artiestensanitair reeds 8 jaar toe aan GSV Verhuur.  Doordat zij enkel met eigen personeel en transportdienst werken, moeten we ons tijdens de drukke op- en afbouwperiodes niet bezighouden met het wegwijs maken van hun chauffeurs op ons festivalterrein.  Ze zijn degelijk gebriefd, kennen ons terrein en weten welk materiaal ze waar moeten afzetten, positioneren of opladen.  Dat zorgt ervoor dat wij niet afgeleid worden en ons volop bezig kunnen houden met het overige logistieke en artistieke werk.    ”

– Vic Heirbaut ,Summerfestival & Laundry Day