Smerige toiletten op festivals? Kan niet meer. Door de overvloed aan evenementen is elk bericht over een vieze wc of lange wachtrijen voor een plasje dodelijk voor de organisator. Een propere toiletzone is met de jaren van bijzaak naar hoofdzaak geëvolueerd. Met ons Clean Team ben je ‘ontzorgd’ van het toiletgebeuren tijdens je evenement.

Tot een goede tien jaar geleden werd je als festivalbezoeker nog regelmatig met smerige toestanden in de toiletten geconfronteerd: toiletpapier op de vloer, urine naast de pot, restjes uitwerpselen op de bril ... en stank. Allemaal smerig, en tegenwoordig erg nefast voor de reputatie van je evenement. Door de overvloed aan festivals kan 1 slecht bericht op sociale media je feest de das omdoen.

GSV Cleanteam onderhoud van toiletten

Wat doet het Clean Team?

Je kan bij ons verschillende soorten toiletten huren en laten leveren voor je evenement, maar voor een middelgroot tot groot event kan onze service veel verder gaan. Tot een heuse permanentiedienst toe. Desgewenst ontneemt ons Clean Team je van alle poetszorgen.

Wat kunnen zij voor jou betekenen?

  • Het team arriveert voor de deuren open gaan, en controleren elk toilet op netheid.
  • Zij zorgen dat er in elk toilet voldoende toiletpapier aanwezig is.
  • Iedere WC wordt opgefrist.
  • Terwijl je evenement volop bezig is, herhalen zij die controle zeer regelmatig.
  • Wanneer dat nodig is, wordt een deel van de toiletzone afgesloten en opnieuw grondig gereinigd.

Indien je evenement langer dan 1 dag duurt, zal ons Clean Team na sluitingstijd de toiletten aan een nieuwe inspectie onderwerpen. Onze vacuümtoiletten vragen een uitgebreider onderhoud dan de aloude toiletcabines. Ze worden na sluitingstijd met een hogedrukreiniger uitgespoten en met de hand nog eens volledig achterna gepoetst. Toiletcabines daarentegen worden door ons serviceteam eerst leeggezogen en daarna uit uitgestoomd.