Toiletcontainer 2 Ingangen Aansluitingen Gsv Verhuur

Organiseer je een groot of eerder kleinschalig evenement tijdens de zomermaanden? Dan hoeven we je vast niet te vertellen hoeveel voorbereidend werk dat achter de schermen vergt. Een belangrijke zorg is een vlot functionerende toiletzone tijdens je evenement. Welke voorzieningen tref je zelf wanneer je een toiletcontainer plaatst? En welke kunnen wij voor je aanleveren?

Watertoevoer

Op de plek waar de toiletcontainer komt, moet je spoelwater kunnen aanvoeren. Voor deze watertoevoer:

  • heb je een standpijp of kraantje nodig
  • zorg je voor voldoende druk op de leiding, gezien elke spoelbeurt zo’n 8 à 10 liter water vraagt.
  • kies je bij voorkeur een waterpunt dat zich dicht bij de toiletcontainer bevindt. Hoe groter de afstand tot de container, hoe lager de druk of het debiet zal zijn.

Indien er te weinig druk op de leiding komt, dan kan een buffertank van 1500 liter op drukke momenten ondersteuning bieden.

Wat met het afvalwater?

Tegelijk moet je ook afvalwater kunnen afvoeren. Ideaal is een afvoerpunt te kiezen dat binnen de 8 meter van de toiletcontainer ligt. Zo voorkom je verstoppingen en heb je altijd een vlotte afloop. Wij leveren standaard een afvoerbuis van 8 meter bij onze toiletcontainers, net als een stuk flexibele slang.

Het afvalwater:

  • loos je op een plaats waar dat mag. Vraag dit na bij de milieudienst van de lokale overheid. Afvalwater mag nooit bij hemelwater terechtkomen. 
  • kan verderop geloosd worden, mocht dit binnen de 8 meter niet mogelijk zijn. Onze vermaalpomp op 380V kan zonder problemen tot 150 meter ver pompen. 

Onze toiletcontainers op de watertoevoer en de riolering aansluiten, is zeer eenvoudig. Wij vertellen je graag welke dikte de tuinslang moet hebben, en welk verlengsnoer je dient aan te sluiten. Heb je toch liever dat wij deze klus klaren? Geen enkel probleem.

Wat als je een van beide voorzieningen mist? 

Voor kleinere evenement kunnen de Duo Sani Box (tot maximaal 100 bezoekers) of een Plees Eco toiletwagen (tot maximaal 250 bezoekers) een oplossing bieden. Ze kunnen immers ook stand-alone ingezet worden.

Verwacht je toch (veel) meer bezoekers? Neem contact met ons op en we zoeken naar een oplossing op maat.