Rolstoelpodia zijn op de grote festivals al lange tijd ingeburgerd. Het spreekt voor zich dat mensen met een fysieke beperking ook optimaal de muziek mogen beleven. De weg naar deze podia en andere faciliteiten is evenwel niet altijd even makkelijk. Toch doen organisatoren zeer veel inspanningen om het ongemak op het hele festivalterrein voor de rolstoelgebruikers en hun begeleiding tot een minimum te beperken.

Denk hierbij ook aan het onvermijdelijke toiletbezoek, dat comfortabel moet kunnen verlopen. In ons gamma vind je toiletcontainers met 2 ingangen met rolstoeltoilet : een must op elk evenement. We hebben ze zelfs lichtjes aangepast. Omdat de vraag naar deze containers in de lift zit nam GSV net voor de festivalzomer 5 nieuwe toiletcontainers met rolstoeltoilet (ofwel MIVA- of mindervalidentoilet) in gebruik. 

Toiletcontainer 2 ingangen met andersvalidentoilet

Ook op de camping

Organiseer je een meerdaags evenement, waarbij je bezoekers op een camping kunnen logeren? Gaat het om een weide die in normale omstandigheden niet als kampeerplaats wordt gebruikt, dan is het aangewezen een nette, comfortabele en rolstoeltoegankelijke combicontainer te voorzien, waarin mindervaliden in alle privacy kunnen douchen.

Als stand alone

Grote evenementen zijn niet de enigen die overwegen een rolstoeltoilet te plaatsen. Uiteraard hoeft het voor fuiven, optredens, barbecues, babyborrels of tuinfeest niet meteen om een grote toiletcontainer te gaan. Wij hebben ook losstaande rolstoeltoiletten in ons gamma, de stand alone rolstoeltoegankelijke toiletcabines, die bovendien geschikt zijn voor alle terreinen.

Wil je een beroep doen op onze diensten, dan denken wij graag mee na over de rolstoeltoegankelijkheid van je toiletten.