Uiteindelijk bepaal jij als organisator welk toiletcomfort je jouw gasten en bezoekers wil geven. We reiken je graag enkele tips aan om de juiste mobiele toiletten te huren. 

Goedkoop, eenvoudig en gemakkelijk?

De meest goedkope, eenvoudige en gemakkelijke oplossing blijven de vertrouwde septische toiletcabines en urinoirs. Deze cabines en urinoirs hebben geen aan- of afvoer nodig en werken volledig autonoom, zonder elektriciteit.

Ze worden door ons proper (volledig gestoomd!) en leeg geplaatst. Na het event halen we alles – inclusief inhoud – netjes weer op. Een toiletcabine heeft een capaciteit van 250 liter. Het septische reservoir wordt voorzien van een biovloeistof. In de volksmond wordt wel een chemisch toilet gezegd, maar dit klopt eigenlijk dus niet. Je chemisch toilet is eigenlijk een ‘biotoilet’.

Wij verhuren meer dan 1000 septische toiletcabines en urinoirs zodat we elk event probleemloos de baas kunnen. 

Een comfortabel spoeltoilet zoals thuis?

Wil je jouw gasten of bezoekers het vertrouwde gevoel van een traditioneel spoeltoilet geven? Kies dan voor één van onze toiletcontainers. Hiervoor moet wel een aanvoer van water en een afvoer naar de riolering voorzien worden. Voor het overbruggen van verre afstanden beschikken we over de nodige hulpmiddelen.

Onze toiletcontainers variëren van een standaard toiletcontainer met één ingang tot en met een XL toiletcontainer met maar liefst 14 deuren voor hetzelfde aantal zittoiletten. 

Mag het met wat extra luxe?

Uiteraard wil je je VIPS extra in de watten leggen. Dat kan met onze toiletcontainer met twee ingangen met extra VIP-faciliteiten.

Ook onze Duo Sani Box mét of zonder reservoir is perfect voor kleinere feesten waar je je gasten in de watten wilt leggen. 

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Wij beschikken over aangepaste toiletcabines, toiletcontainers en douchecontainers voor rolstoelgebruikers. 

Het perfecte mobiele toilet voor kleine feestjes?

Onze Duo Sani Box met twee spoeltoiletten is uitermate geschikt voor kleine feestjes. We hebben zowel een Duo Sanibox mét aan- en afvoer als een Duo Sani Box met reservoir (stand alone).